Wij helpen je graag verder! +31 492386063

We blozen ervan

10 juli 2012, gepubliceerd door Dirk Boersma

Cedeo, een onafhankelijke organisatie, die meet hoe tevreden opdrachtgevers over een trainingsbureau is zegt in haar rapport over ons mooie dingen.

Tevredenheid projectuitvoering: In hun eindoordeel over de maatwerkopleidingen van het Centrum voor Excellent Leiderschap zijn de referenten zeer positief.

Allen kennen hier dan ook de hoogst mogelijke score toe. Gevraagd naar de sterke kanten van de opleidingen en de samenwerking met het instituut, zeggen zij: “Het is maatwerk geweest. De innovatiekracht van onze organisatie is zeer toegenomen, doordat ideeën samenkomen en worden gedeeld”, “Ze zijn inhoudelijk heel sterk. Ze hebben verschillende dingen naast elkaar gelegd en hun eigen concept gecreëerd, dat voor grote groepen mensen bruikbaar en hanteerbaar is. Ze weten waarover ze het hebben”, “De theorie en de praktijk vloeien ongemerkt in elkaar over. Alles is heel herkenbaar” en “In alles wat ze doen zie je het gedachtegoed van coachend leidinggeven terug. Ze hebben zelf de bron daarvan in handen. Het is goed doorleefde materie. En ze zijn flexibel genoeg om van daaruit speciale programma’s te ontwerpen.” Naast deze lovende woorden wordt er ook enkele verbeterpunten naar voren gebracht: “De organisatie is vrij klein. De eerste ingang bij het bureau is daardoor vrij lastig” en “De omschrijving van de doelstellingen van de verschillende modules op de website en in de folder, mag wat mij betreft wat meer volgens het ‘SMART’ concept. Dan zou het makkelijker zijn om collega’s over de streep te trekken.” Allen geven aan dat zij zonder meer genegen zijn het Centrum voor Excellent Leiderschap aan te bevelen bij derden.

Stel je vraag via ons contactformulier

Neem contact met ons op!
Voor al je vragen kun je bellen met

+31 492386063