Wij helpen je graag verder! +31 492386063

IrisZorg

03 november 2011, gepubliceerd door Centrum voor Excellent Leiderschap

Een coachende stijl van leidinggeven past goed bij de manier van werken bij IrisZorg. Wij hebben het Centrum voor Excellent Leiderschap gevraagd ons te helpen bij de implementatie van een dergelijke stijl van leidinggeven.

IrisZorg zet zich in voor mensen die de grip op hun leven kwijt zijn of dit dreigen kwijt te raken. Dat kan gebeuren door een verslaving aan alcohol, drugs of gokken of door problemen op gebied van huisvesting en werk. IrisZorg heeft kennisgemaakt met het Centrum voor Excellent Leiderschap via enthousiaste verhalen van leidinggevenden bij een andere zorginstelling.

Marianne van Loo, opleider bij IrisZorg: “Een coachende stijl van leidinggeven past goed bij de manier van werken bij IrisZorg. Wij hebben het Centrum voor Excellent Leiderschap gevraagd ons te helpen bij de implementatie van een dergelijke stijl van leidinggeven.”

Basistraining
“Op dit moment loopt het traject nog”, zegt Marianne. “Alle leidinggevenden hebben een basistraining coachend leidinggeven gevolgd. We derzoeken hoe we aan het traject een vervolg gaan geven via het Centrum voor Excellent Leiderschap. Inmiddels hebben we de training al uitgebreid met beleidsthema’s, waarmee de training op maat is gemaakt.”

Juiste spoor
“Onze ervaringen met het Centrum voor Excellent Leiderschap zijn tot nu toe zeer positief. De trainers en coaches zijn deskundig en weten ons op het juiste spoor te zetten en te houden. Wij zullen het centrum als het traject is afgerond dan ook graag aanbevelen aan andere instellingen in ons vakgebied.”

Stel je vraag via ons contactformulier

Neem contact met ons op!
Voor al je vragen kun je bellen met

+31 492386063