Wij helpen je graag verder! +31 492386063

Managen van tijd en energie

Iedereen is druk. En, om drukte te beperken is het vooral belangrijk om te besluiten wat je niet meer doet. Daarvoor moet je weten wat je kiezen moet. Hoe doe je dat? In deze training leer jij hoe jij effectiever en efficiënter met je tijd en energie om kunt gaan, en maak je vooral een keuze in de zaken die je niet meer gaat doen.

Doelgroep

Leidinggevenden die meer grip op hun tijd en energie willen krijgen en iedereen die in meer in control wil zijn van zijn eigen agenda.

Programma

Het programma bestaat uit 1 dag en twee terugkom-middagen.

De training start met een praktische oefening, die helpt om je bewust te worden van wat er in jouw situatie aan de hand is. Je brengt je prioriteiten in beeld en ontdekt hoeveel tijd je daar dagelijks aan besteedt. We bekijken met elkaar waar je tijd- en energieverspillers zitten en hoe een goed georganiseerde dag eruitziet. Tenslotte maak je een plan wat je de komende tijd anders gaat doen en wat je niet meer gaat doen. Tijdens de terugkom-middagen kijken we daarop terug.

Praktische informatie

Trainingsdagen

De training ‘Managen van tijd en energie’  bestaat uit een dag (dag 1) en twee terugkom-middagen. Tussen de bijeenkomsten heb je ongeveer 4 weken de tijd om de nieuwe inzichten en vaardigheden in je dagelijkse praktijk toe te passen. Dag 1 start om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De terugkom-middagen (dag 2 en 3) starten om 13.00 uur en eindigen om 17.00 uur.

Studiebelasting

De totale studiebelasting is circa 20 uur.

Groepsgrootte

De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 9 deelnemers.

Opleidingsmateriaal

Je ontvangt een ontwikkelmap.

Inschrijfformulier

Schrijf je in voor dit programma!