Wij helpen je graag verder! +31 492386063

Nico de Haan over de opleiding Excellent Leiderschap

Nico de Haan wilde na jarenlang leidinggeven effectiever worden in zijn rol als eindverantwoordelijke bij Bouwcenter Goedhart in Alphen aan de Rijn. Het Bouwcenter heeft alle bouwmaterialen in huis voor de aannemer, bouwspecialist, timmerman, stukadoor, tegelzetter en zzp’er. Het Bouwcenter blinkt al jaren uit in een goede dienstverlening aan klanten. 

“De opleiding Excellent Leiderschap heeft mij echt, na heel wat jaren al aan het werk te zijn, aangezet om heel goed vooraf na te denken over gesprekken en me bewust te zijn dat ik vaak een coachmoment heb om samen met mijn collega’s te verbeteren. Ik overzie nu de diverse situaties veel beter dan voorheen. Vooral het aanspreken en afspreken is een thema wat op mij veel invloed heeft gehad en wat ik zowel zakelijks als privé dagelijks gebruik.”

Nico is door de opleiding Excellent Leiderschap in zijn leidinggeven veranderd.

“Ik stel veel bewuster en frequenter open vragen, en bij kwesties waarop ik iemand moet aanspreken spreek ik geen waardeoordeel meer uit. Ik durf veel beter zaken los te laten, heb mij zelf ook op de prioriteitenlijst staan en ervaar meer overzicht in mijn werkzaamheden.


Hoe heeft de opleiding Excellent Leiderschap Nico geholpen in zijn rol als eindverantwoordelijke?

Dat ik na circa 30 jaar leidinggeven gelukkig nog veel te leren heb en mijzelf nog steeds kan verbeteren. Het onderlinge contact met de groep en de twee coaches Alwin en Dirk was snel heel vertrouwd en ik heb een goed beeld van mijn toekomstvisie gekregen.”

Wil je meer weten over de opleiding Excellent Leiderschap, of je meteen aanmelden?

Lees meer over Excellent Leiderschap

Stel je vraag via ons contactformulier

Neem contact met ons op!
Voor al je vragen kun je bellen met

+31 492386063