Wij helpen je graag verder! +31 492386063

Start opleiding Excellent Leiderschap 23 maart 2023

09 januari 2023

Excellent Leiderschap

Op 23 maart starten we met onze opleiding Excellent Leiderschap. Een meerdaagse opleiding voor ervaren leidinggevenden op eindverantwoordelijke posities die graag hun leiderschap willen ontwikkelen. Leervragen van oud-deelnemers zijn: Hoe neem ik mensen mee in het toekomstbeeld van de organisatie? Hoe maak ik mijn organisatie meer zelfsturend? Hoe benut ik meer mijn kwaliteiten? Hoe werk ik meer aan de organisatie in plaats van in? En belangrijker nog: in een groep met andere leidinggevenden staat jouw leervraag voorop. Het programma bestaat uit vier modules: Leidinggeven aan jezelf, Effectief zijn in relaties, Effectief zijn in teams en Effectief zijn in organisaties. Interesse? Meld je hier aan of bel ons als je vragen hebt of als je graag referenties over deze opleiding wilt hebben.

Stel je vraag via ons contactformulier

Neem contact met ons op!
Voor al je vragen kun je bellen met

+31 492386063