Wij helpen je graag verder! +31 492386063

Relatiemiddag Verbinden. Over het leggen van relaties in organisaties. Dinsdag 31 mei van 12 tot 17.00 in Culemborg

16 maart 2022

Het Centrum voor Excellent Leiderschap nodigt jou als onze (nieuwe) relatie uit voor onze relatiemiddag op dinsdag 31 mei van 12 tot 17 uur in de Gelderlandfabriek, Stationsweg 7 in Culemborg. Het thema van die middag is “Verbinden: over het leggen van relaties in organisaties.” Interesse? Meld je aan via onderstaande inschrijfformulier. Voor deze middag vragen wij een bijdrage van € 50,00 per persoon. Mocht dit een belemmering voor je zijn, laat het dan even weten.

Voor wie?

Of je nu leidinggeeft aan de organisatie, een deel daarvan of aan jezelf, we willen je graag uitnodigen voor deze middag. Ben je al een relatie van ons, heb je in het verleden een opleiding gevolgd, ben je een relatie van ons en wil je iemand meenemen, of wil je meer weten over dit thema en eens met ons kennismaken? Je bent van harte welkom!

Verbinden

In onze samenleving, en daarmee ook in organisaties, lijkt verbinden steeds moeilijker te worden. Tegenstanders proberen elkaar te overtuigen van hun gelijk door steeds harder te roepen, aannames worden in organisaties gedaan over wie wel en wie deugt zonder te luisteren en een goed gesprek te voeren. Covid-19 en de boost die het heeft gegeven aan de digitalisering van onze communicatie, lijkt mensen niet dichterbij te brengen; er verdwijnen collega’s van de radar, de betrokkenheid van medewerkers wordt (nog) minder, mensen zijn (nog) meer op zoek naar een gezamenlijk doel en het geven van betekenis aan wat er op ons afkomt. Welke rol heb jij daarin en wat is de functie van leiderschap in het stimuleren van verbinding in de organisatie?

Jaarlijkse relatiemiddag: actueel thema

We organiseren jaarlijks een relatiemiddag voor onze relaties en iedereen die met ons kennis wil maken. Zo spraken we in 2013 met elkaar over “Macht en onmacht”, in 2014 over “Vertrouwen”, in 2016 over “Publieke waarde en leiderschap”, in 2017 over de “Spanning tussen denken en doen” en in 2020 over “Leiderschap in Organisatieontwikkeling”. Afgelopen jaar was het thema “De Gelukkige Leider”.

We gaan ook ditmaal met elkaar in gesprek over een actueel thema: “Verbinding: over het leggen van relaties in organisaties.” Je kunt daarbij denken aan vragen als: Hoe verbind ik mij met een ander? Hoe breng ik mensen met elkaar in verbinding? Wat is mijn rol als leidinggevende hierin? Welke verbinding voel ik met mijn team en/of organisatie?

Programma

We starten met een introductie van het thema. Hierna gaan we in kleinere groepen met elkaar in gesprek in twee workshoprondes. Voor een lunch wordt gezorgd! In april worden de workshopthema’s bekend gemaakt. Je kunt je aanmelden voor twee van de drie workshops.

12.00 – 13.00: Binnenkomst en lunchbuffet

13.15 – 14.25: Plenaire start met kennismaking en introductie

14.30 – 15.15: Workshopronde 1

15.30 – 16.15: Workshopronde 2

16.20 – 16.40: Plenair ophalen van de opbrengst van de middag

16.40 – 17.00: Afronding

Terugblik op wat je vandaag mee naar huis wilde nemen: Wat neem je mee? Wat was voor jou een nieuw of verrassend inzicht?

17.00 -18.00: Samenzijn en borrel

Schrijf je hier in

 

Stel je vraag via ons contactformulier

Neem contact met ons op!
Voor al je vragen kun je bellen met

+31 492386063